اجرایی‌شدن همسان‌سازی حقوق بازنشستگان از خرداد ۱۴۰۳ اخراج ۱۰۰ هزار تبعه خارجی از استان البرز شفق‌های قطبی چگونه تشکیل می‌شود؟ مصرف گل و حشیش چه تاثیری بر سلول‌های مغزی دارد؟ پرشدگی ۶۷ درصدی سد‌های کشور مرور دروس امتحانی از شبکه شاد به صورت رایگان جزئیات هدیه تأمین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان برای خرید کتاب + فیلم پیش‌بینی هواشناسی خراسان‌رضوی و مشهد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم افزایش دما در استان تا اواسط هفته جاری رونمایی از سند رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال | سالانه ۵۱ هزار کودک در کشور دچار عفونت می‌شوند ۲۰۰ میلیارد ریال تجهیزات پزشکی برای خراسان رضوی خریداری شد بیمه رایگان ۵ دهک اول درآمدی با هدف افزایش دسترسی به خدمات درمانی حمایت از یک‌ هزار و ۶۰۰ زن سرپرست‌خانوار نیازمند در خراسان‌رضوی و توانمندسازی آن‌ها جدال وحشتناک پسربچه ۱۲ ساله و سگ ولگرد در کرج + عکس بانوی مرگ مغزی در مشهد به شش بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش‌های رگباری و رعد و برق در بیشتر استان‌ها (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) ساده‌ترین کاری که می‌تواند شما را از ابتلا به یک نوع سرطان نجات دهد توموری نادر اما خطرناک در مردان | انواع سرطان تناسلی مردان، علائم، عوامل خطر و درمان‌ها
سرخط خبرها

طرز تهیه نان رول دارچینی

  • کد خبر: ۶۵۷۸۷
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۲
طرز تهیه نان رول دارچینی
نان رول دارچینی از نان‌های خوش مزه‌ای است که اصالت سوئدی دارد و همراه با شیر، یک وعده غذایی کامل برای افطار ما ایرانی‌ها به شمار می‌رود.
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ نان رول دارچینی از نان‌های خوش مزه‌ای است که اصالت سوئدی دارد و همراه با شیر، یک وعده غذایی کامل برای افطار ما ایرانی‌ها به شمار می‌رود. این نان شیرینی در اندازه‌های مختلفی پخت می‌شود. کوچک‌ترین آن ۵ سانتی متر و بزرگ‌ترین آن ۱۰ سانتی متر قطر دارد. راستی این نان خوش مزه را اروپایی‌ها نخستین بار زمانی پختند که دارچین از آسیا وارد اروپا شد.

قیمت: ١٠ هزار تومان
 
مناسب برای: ٨ نفر

زمان تهیه: ٦٠ دقیقه
 

مواد لازم برای تهیه نان رول دارچینی: 

  • شیر ولرم: یک لیوان 
  • ۴ قاشق غذاخوری خمیرمایه
  • ۳ قاشق چای خوری شکر
  • نمک: یک قاشق چای خوری
  • تخم مرغ یک عدد + یک زرده
  • روغن مایع: ۶ قاشق غذاخوری
    آرد: ۳ لیوان
  • کره آب شده به میزان لازم
  • دارچین: ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران: به میزان لازم

 

طرز تهیه نان رول دارچینی

به یک لیوان شیر (شیری که گرمای آن دست را نسوزاند) خمیرمایه و یک قاشق چای خوری شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید. آن را ۱۰ دقیقه استراحت بدهید.

 
نان رول دارچینی
 
در ظرف دیگری یک تخم مرغ کامل، نمک، روغن و ۲ قاشق چای خوری شکر را مخلوط و به خمیرمایه اضافه کنید. سپس آرد را کم کم به مواد اضافه و خمیر یکدستی آماده کنید.
 
نان رول دارچینی
 
خمیر را باز کنید و مستطیل شکل برش بزنید. روی خمیر کره بمالید. بعد هم دارچین و ۲ قاشق غذاخوری شکر را که با هم مخلوط کرده اید، روی سطح خمیر بپاشید. خمیر را لول و از وسط نصف کنید و بپیچید. بعد هم دوباره آن را لول کنید.
 
نان رول دارچینی
 
خمیر‌های آماده را داخل سینی بچینید و نیم ساعتی استراحت بدهید. بعد هم روی خمیر‌ها را با مخلوط زعفران، زرده تخم مرغ و ۴ قاشق غذاخوری شیر رومال کنید. خمیر‌ها را ۲۰ دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده است با دمای ١٨٠ درجه سانتی گراد بپزید.
 
نان رول دارچینی
 
نکته: برای خوش رنگ شدن روی نان‌ها چند دقیقه گریل را روشن کنید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->